Ми використовуємо файли cookies для забезпечення найкращого досвіду. Продовжуючи використовувати цей сайт, ви даєте згоду на їх застосування. Щоб отримати додаткову інформацію, перегляньте нашу Політику конфіденційності.

Ведення бізнесу у надзвичайних обставинах

Опубліковано:

May 12, 2022

27-29 квітня SSBS взяли участь у весняному гібридному саміті POI у Чикаго і поділилися нашою історією про ведення бізнесу під час війни в Україні, коли за секунду все перевернулося з ніг на голову.

Зіткнення з цією безпрецедентно потужною загрозою продемонструвало, хто ми як люди і як організація, а також які ми партнери для наших клієнтів. Ні наші клієнти, ні ми не могли передбачити цю війну, але затримок у розгортанні програмного забезпечення майже не було навіть у перший тиждень після вторгнення.

На саміті Станіслав Шайдаров, Томаш Козловські та Анна Любимова розповіли, як SSBS вдається вести бізнес та вирішувати проблеми, пов’язані з перебоями в роботі через війну.

Віталій Потлатов, спікер від наших партнерів AB InBev, приєднався до нашої презентації, щоб детальніше розповісти про те, як AB InBev допомагає українцям і як їм разом із SSBS вдалося продовжити результативну співпрацю.

Повну відеопрезентацію SSBS дивіться нижче.