Ми використовуємо файли cookies для забезпечення найкращого досвіду. Продовжуючи використовувати цей сайт, ви даєте згоду на їх застосування. Щоб отримати додаткову інформацію, перегляньте нашу Політику конфіденційності.

SSBS отримали сертифікат ISO/IEC 27001:2013

Published:

May 27, 2022

Високі бізнес-стандарти та уважна робота з клієнтами визначаються постійним удосконаленням усіх процесів, у тому числі виконанням вимог щодо інформаційної безпеки. Для SSBS інформаційна безпека – пріоритет, адже саме так ми можемо гарантувати захист даних, наданих нашими клієнтами, від витоку, кібератак, несанкціонованого доступу, неправомірного використання, оприлюднення або модифікації.

Ми забезпечуємо безперервність бізнесу та захищаємо від загроз конфіденційну інформацію усіх наших клієнтів. Для цього ми розробили систему управління інформаційною безпекою та запровадили політики та процедури, що забезпечують безпеку даних для нас, нашої компанії та наших клієнтів. Стандарти безпеки, яких ми дотримуємося, відповідають стандарту ISO/IEC 27001:2013, що ми і підтвердили, отримавши відповідну сертифікацію.

Сертифікація ISO/IEC 27001:2013 показує, що ми серйозно ставимося до фінансової інформації, інтелектуальної власності, даних про співробітників або інформації, довіреної третіми сторонами. Це дозволяє нам підтримувати цілісність бізнесу та показати, що захист даних клієнтів має для нас виняткове значення.

Ваш запит успішно відправлено

В найближчі години наша команда його обробить і повернеться до вас