Ми використовуємо файли cookies для забезпечення найкращого досвіду. Продовжуючи використовувати цей сайт, ви даєте згоду на їх застосування. Щоб отримати додаткову інформацію, перегляньте нашу Політику конфіденційності.

POI 2022: SSBS отримала 4 нагороди «best-in-class»

Published:

April 28, 2022

Promotion Optimization Institute опублікував звіт POI 2022 Retail Sales Execution Vendor Panorama на основі огляду стану промисловості за 2021-22 роки. У цьому звіті POI вивчає не лише досягнення FMCG компаній, а й виявляє проблеми на шляху до Excellent Retail Execution. За останні два роки CPG компанії зіткнулися з такими проблемами:

  • Дані не використовуються у повному обсязі (64% респондентів)
  • Обмежена кількість даних (44% респондентів)
  • Брак технологій для Retail Execution (33% респондентів)

Відповідно до POI 2022 Vendor Panorama, багато технологічних компаній допомагають FMCG подолати ці проблеми. Для нас велика честь, що POI назвав SSBS компанією, яка є «кращою у своєму класі» у 4 категоріях.

  • Distribution management
  • Гейміфікація
  • Соціальні продаж
  • Продажі по телефону

 

А ось що POI визначає як тенденцію SSBS:

«SoftServe має перевірений досвід втілення свого бачення у впровадження інновацій. Спочатку основою їхньої роботи були дані та їхня якість, але згодом компанії вдалось розробити гнучкий підхід до Retail Execution, оснований на штучному інтелекті та вдосконалених алгоритмах».

 

Ви можете прочитати повний огляд SSBS за посиланням.

Ми також рекомендуємо вам ознайомитися з повним звітом POI. Щоб завантажити повну версію POI Retail Sales Execution (RetX) Vendor Panorama, приєднайтесь до POI за посиланням: https://poinstitute.com/membership  або зверніться з Joanie Malin за імейлом [email protected]

Ваш запит успішно відправлено

В найближчі години наша команда його обробить і повернеться до вас