Ми використовуємо файли cookies для забезпечення найкращого досвіду. Продовжуючи використовувати цей сайт, ви даєте згоду на їх застосування. Щоб отримати додаткову інформацію, перегляньте нашу Політику конфіденційності.

Новий AI Shelf Recognition: 5 сек, реалограми, оффлайн

Published:

May 3, 2022

Високоякісне комп’ютерне бачення необхідне для забезпечення конкурентоспроможних продажів. Сьогодні можливості розпізнавання зображень тісно пов’язані з високими бізнес-результатами в FMCG, і компаніям слід прийняти останні розробки в області IR, щоб залишатися на передовій. SSBS оновили AI Shelf Recognition, щоб тепер він розпізнавав фотографії відвідувань менш ніж за 5 секунд, охоплював повний обсяг робіт у роздрібній торгівлі та працював безперебійно в оффлайн.

Ось нові оновлення для AI Shelf Recognition, які гарантують ріст продажів.

Швидке й повне розпізнавання фотографій за 5 секунд

Ми покращили AI Shelf Recognition за допомогою нових типів нейронних мереж, і тепер 76% фотографій обробляються менш ніж за 5 секунд. Співробітники відділу продажів можуть робити фото полиць в магазинах, одразу отримувати результати та діяти швидко на основі результатів. Швидкість розпізнавання фотографій залежить від версії смартфона, розміру процесора, оперативної пам’яті тощо – чим краще смартфон, тим швидше торговий представник або мерчендайзер отримає результат.

З точністю розпізнавання до 97% інструмент може обробляти фото не тільки артикулів, але й цін, товарів конкурентів, POSM. Це допомагає швидко отримати якомога більше даних про товари на полиці. Існує безліч продуктів, які важко розпізнати через дизайн або пошкодження пакування. Оновлений AI Shelf Recognition може обробляти зображення різної складності за кілька секунд і надавати точні результати.

Автоматичні рекомендації з реалограмами

Останнє оновлення AI Shelf Recognition дозволяє торговому персоналу фотографувати продукти на полицях і порівнювати їх з планограмою. Реалограми допомагають швидко виявити невідповідності, усунути їх та таким чином підвищити KPI.

IR можна інтегрувати з Perfect Store для отримання рекомендацій у реальному часі. За допомогою реалограм персонал на полях отримуює автоматичні поради та оцінюють виконання стандартів Perfect Store, не залишаючи POS.

Зменшення витрат і часу з роботою в оффлайн

Розпізнавання зображень в оффлайн є новим стандартом галузі, оскільки це забезпечує безперебійну роботу польового персоналу. Завдяки оффлайн IR, AI Shelf Recognition обробляє зображення на мобільних пристроях незалежно від того підключений девайс до Інтернету чи ні, знижує вартість транзакцій і робить можливим виконання завдань за будь-яких обставин.

Переваги оффлайн-розпізнавання:

  • обробка необмеженої кількості фотографій
  • розпізнавання в режимі реального часу та підрахунок результатів візиту
  • висока швидкість розпізнавання на новітніх пристроях

Останнє оновлення IR: перевершуючи очікування

AI Shelf Recognition — це унікальний інструмент, який поєднує в собі останні розробки в області IR. Він охоплює весь обсяг Retail Execution та оптимізує роботу в роздрібній торгівлі. Останні оновлення цього інструменту забезпечують кращу відповідність планограмі, Perfect Store і ефективне проведення рекламних акцій.

Ваш запит успішно відправлено

В найближчі години наша команда його обробить і повернеться до вас