Ми використовуємо файли cookies для забезпечення найкращого досвіду. Продовжуючи використовувати цей сайт, ви даєте згоду на їх застосування. Щоб отримати додаткову інформацію, перегляньте нашу Політику конфіденційності.

PromoTool визнаний POI Best-in-Class в 2 категоріях!

Вражаюча новина! PromoTool, програмне рішення для управління промо-кампаніями від SoftServe Business Systems, отримало визнання у POI 2021 Enterprise Planning Vendor Panorama з відзнакою Best-in-Class в категоріях «Польові інсайти та аналітика» і «Зовнішня співпраця»!

 

Promotion Optimization Institute протягом 3 місяців досліджувавло 18 найбільших вендорів для того, щоб допомогти виробникам та роздрібним мережам краще розуміти можливості технологій для покращення результатів промо-кампаній та збільшення прибутковостіість FMCG бізнесу.

 

Наша команда дуже вдячна аналітикам POI за високу оцінку продуктового рішення SoftServe Business Systems: 

“SSBS створили унікальну та потужну цифрову еко-систему продуктів, які повністю інтегруються між собою під потреби клієнтів. Особливістю PromoTool є фінансове прогнозування на рівні клієнта і каналу, цей функціонал є головним компонентом IBP, але рідко зустрічається серед TPх рішень. Також, інтеграція з технологіями для роботи у точках продажу дозволяє об’єднати всі компоненти циклу продажу в одну систему. SoftServe Business Systems може пишатися своєю експертизою у сфері інтеграції та впровадженняю складних інтеграційних рішень для своїх ключових клієнтів».  

 

Повний огляд PromoTool від Promotion Optimization Institute знаходиться за посиланням.

Для того, щоб отримати весь звіт POI 2021 Enterprise Planning Vendor Panorama, будь ласка, пишіть [email protected] або заповніть форму на сайті https://poinstitute.com/.