Ми використовуємо файли cookies для забезпечення найкращого досвіду. Продовжуючи використовувати цей сайт, ви даєте згоду на їх застосування. Щоб отримати додаткову інформацію, перегляньте нашу Політику конфіденційності.

Essity: промо в контексті фінансів

Як виглядає промо з огляду на фінанси? Бюджет на просування – це одна з найбільших і швидко зростаючих статей бюджету компаній, що працюють на FMCG-ринку. Фінансисти розглядають бюджет насамперед як інвестицію, сенс якої полягає у збільшенні прибутковості бізнесу. Реалізувати такий підхід до промо допоможуть попередня оцінка ефективності промо механік, прозорий і коректний процес планування, узгодження та реалізації промо, а також пост-оцінка й обмін кращими практиками.

Дуже рекомендуємо до перегляду виступ Наталії Тупіциної (Natalia Tupitsina, Sales Reporting Manager Essity) про те, як компанія керує ефективністю промо бюджетів за допомогою PromoTool.

🎯На етапі запровадження PromoTool поставлені такі завдання:
1️⃣ Оцінка ефективності витрат на промо.
2️⃣ Гнучкість в адаптації промо плану та бюджету.
3️⃣ Консолідація промо календаря в каналах і мережах.
4️⃣ Облік промо планів і промо обсягів.

🚀 Результати, які отримує бізнес наразі:
1️⃣ Єдина система для планування, узгодження та оцінки ефективності акцій.
2️⃣ Оперативність узгодження промо, розрахунок витрат, контроль бюджету.
3️⃣ 100% промо проходять Pre- та Post-e
4️⃣ Загальна база даних з історією (Sell-In, Sell-Out, промо тощо)

Ми щиро вдячні за виступ Наталії та компанії Essity. Для нас завжди є дуже цінним, коли клієнти знаходять час у своєму щільному графіку для виступу на наших заходах. Відео кейс Essity тут.