Ми використовуємо файли cookies для забезпечення найкращого досвіду. Продовжуючи використовувати цей сайт, ви даєте згоду на їх застосування. Щоб отримати додаткову інформацію, перегляньте нашу Політику конфіденційності.

Безкоштовна ліцензія TeleSales і E-assistant

#HappyClientsHappyUsSSBS

У період турбулентності нам допомагає знання того, хто ми та що є для нас цінним. Ми – IT-партнер для наших клієнтів, а наші продукти слугують для бізнесу в створенні конкурентної переваги на полиці. Наш обов’язок – допомогти клієнтам вийти із кризи ефективніше, гнучкіше та сильніше.

На період карантину SoftServe Business Systems запропонувала клієнтам SalesWorks Enterprise безкоштовно використовувати продукти для дистанційної роботи з торговою точкою. TeleSales і E-assistant нададуть змогу приймати замовлення телефоном або онлайн, забезпечувати наявність продукції вроздріб й оперативно реагувати на зміни попиту.

Наша команда мобілізована, готова допомагати й іншим FMCG-компаніям налагоджувати дистанційну роботу з роздрібом. Якщо для Вас наша пропозиція є актуальною, будь ласка, зв’яжіться з Oksana Kutishcheva: +79163010528, +380676724929 або [email protected].